Alsós szavalóverseny

2024. április 22-én az elmúlt évek hagyományát folytatva rendezte meg iskolánk az alsós szavalóversenyt, melynek a Dobozi Közösségi Ház és Könyvtár épülete adott otthont. József Attila születésnapjára visszaemlékezve közel harminc diák keltett új életre szebbnél szebb verseket, ily módon is tisztelegve a magyar költészet, a magyar irodalom előtt. Ezúton is szeretném megköszönni a zsűri, a felkészítő pedagógusok és a szülők odaadó munkáját, illetve a diákok által varázsolt tartalmas délutánt.

A szavalók három korcsoportban kerültek díjazásra, az I. korcsoportban az 1-2. osztályosok, a II. korcsoportban a 3. osztályosok, a III. korcsoportban a 4. osztályosok versenyezhettek.

Az elért helyezettek:

I korcsoport: 1. helyezett: Barna Janka Csenge (2. a osztály), 2. helyezett: Laskay Merse Péter (2. a osztály), 3.helyezett: Lukács Letícia Ildikó (1. a osztály), különdíjban részesült: Laskay Zselyke Erzsébet (1. a osztály), Styán Dzsamilla (2. a osztály)

II. korcsoport: 1. helyezett: Takács Gergő (3. a osztály), 2. helyezett: Megyeri Gréta Vica, 3. helyezett: Egyed Boglárka (3. a osztály), különdíjban részesült: Köteles Tamás (3. a osztály)

III. korcsoport: 1. helyezett: Bankó Zejnep Roxána (4. a osztály), 2. helyezett: Köteles Bettina Boglárka (4. b osztály), 3. helyezett: Tóth Marcell (4. a osztály), különdíjban részesült: Réda Patrik Zsolt (4. b osztály)

Gratulálunk a verseny minden résztvevőjének!

Szatmári Fanni