A Vízkereszttől hamvazó szerdáig tartó időszak a farsang időszaka: az alakoskodás. mókázás, farsangi mulatságok ideje. A mulatságok, bálok egyik kedvelt csemegéje pedig a farsangi fánk. Hogyan készül? Megannyi praktika, trükk van már ezzel kapcsolatban a háziasszonyok – és mi tagadás – tanulóink tarsolyában. Idén Szabados Kristóf tanár úr február második felében szervezte meg a fánksütő versenyt: az osztályok csapatokra bontva érkeztek a hozzávalókkal, gyúrtak, kelesztettek, sütöttek, díszítettek és kínálták az édes végeredményt.
A hatodik fánksütő versenyen – a zsűrizést követően – a következő eredmény született:
I.Boldog fánkok, II. Leszakad a poFÁNK, III. PuFÁNK és a FÁNKtastic Girls. A legjobb ízű fánk díját a Halványlila FÁNKom sincs csapata, a fair play díjat pedig a Habos Bánat csapat vehette át.
Köszönjük Kristóf tanár úr és a tanulók munkáját, a szülők együttműködését! Továbbra is arra biztatunk mindenkit, hogy otthon is bátran gyakoroltassák a gyerekeket! Jó étvágyat!