Szivacskézilabda

2019. február 24-én és április 28-án ismét nagy sikerrel rendezték meg a Sulikézi Fesztivált Mezőtúron. A Dobozi Általános Iskola 1 lány és 2 fiú csapata vett részt ezen a színvonalas tornán. 2-2 mérkőzést játszottak a csapatok mindkét fordulón.  A gyerekek nagyon várták már ezt a tornát,  sok szülő is elkísért minket, mindenki nagyon jól érezte magát. Bár a szervezők az eredményt nem számolták, volt szülő, aki igen. Így elmondhatjuk, hogy mindhárom csapat mindkét alkalommal egy győzelem és egy vereséggel tért haza.

Név szerint a játékosok. Fiúk: Doboz 1.: Kovács Mihály, Laurinyecz Szabolcs, Czegle Lukács Áron, Pribojszki Zsombor, Szegedi Márton, Szatmári Martin, Hrabovszki Mátyás, Kovács Richárd.

Doboz2.: Köteles Krisztián, Köteles Rikárdó, Lukács Richárd, Szilágyi Dominik, Köteles Ferenc, Szabó Kevin, Gábor Áron, Medgyesi Titusz.

Lányok: Kocsis Zoé, Kölüs Zorka, Serbán Vera, Papp Nikolett, Palotás Tímea, Nyári Lia. Kókái Anasztázia.

Gratulálok a csapatoknak, és lelkesen várjuk a harmadik fordulót, amit idén is Balatonbogláron rendeznek meg júniusban.

Heti három alkalommal edzünk és ehhez hasonló eredményeket szeretnénk elérni júniusban is. Köszönetet mondunk Váradi Edit és Debreceni Hajnalka tanárnőknek, akik elkísértek és lelkesen segítettek mindenben. Köszönöm a szülőknek, akik nemcsak elkísértek, hanem lelkesen szurkoltak és biztatták a csapatokat.

 

 

 

                                                              Turákné Szente Adél

                                                                       edző