Nyílt nap az 1.b osztályban

2019. május 2-án anyák napjával összekötött nyílt napot szerveztünk a Dobozi Általános Iskola 1.b osztályában.

Nagy lelkesedéssel készültek a kicsi elsősök, hogy megmutathassák szeretteiknek, milyen sokat is tudnak már, mennyit okosodtak az első tanévben. Hiszen ez valójában így van: megtanultuk mára az összes betűt olvasni és írni, már 20-ig tudunk számolni, számlálni, számokat bontani, műveleteket megoldani, hiányos műveletekben pótolni, relációkat ismerünk, nyitott mondatokat számolunk, szöveges feladatokat oldunk meg…hú, mennyi minden…még leírni is sok!!! Ismerjük a labdafogásokat, nagyon sokféle játékot tanultunk meg, sokat éneklünk, új dalokat ismertünk meg és tudunk violinkulcsot is írni! Szépen rajzolunk és technika órákon is ügyeskedünk!

E tárházból nyertek bepillantást a szülők, mely igen kellemesre sikerült, hiszen az első órában meglepetésként a közelgő anyák napi ünnepre való tekintettel kis műsorunkat is meghallgathatták a jelenlévők. Édesanyáknak, nagymamáknak kis kézzel készített ajándékkal kedveskedtünk.

A nap végére a szülők egy része maradt, akik igencsak elfáradtak, s megállapították, hogy gyermekeink milyen sokrétű, érdekes órákon vesznek részt, s mindig jókedvűek, érdeklődők. Köszönhető ez pedagógusainknak, hiszen minden órára lelkiismeretesen készülnek, óráikon odafigyeléssel, kedvességgel, szaktudással motiválják a gyermekeket.

Köszönöm a szülők, nagyszülők, testvérek megjelenését, és remélem, még sok alkalommal megtisztelnek bennünket érdeklődésükkel.

Vágnerné Lipták Zsuzsanna, osztályfőnök