„Cirkuszoltak” a dobozi iskolások…

A Dobozi Általános Iskola pedagógusai az idén is élménygazdag, látványos, szórakoztató, közösségépítő Gyereknapról gondoskodtak tanulóik számára.

A Lázár Ervin program keretében 220 fővel (tanulók, pedagógusok, szülők) ültünk buszokra, vonatra és megtekintettük a Fővárosi Nagycirkusz „Repülőcirkusz” előadását. Útba ejtettük a Hősök terét is, ahol a gyerekek szüleikkel, osztálytársaikkal, tanáraikkal nem mindennapi hátérrel készíthettek jobbnál jobb közös fotókat. -nyilatkozta lapunknak Zsigmond Károly intézményvezető.

Elmondta továbbá, hogy az utazást hosszú és precíz szervezőmunka előzte meg, ennek köszönhetően a program megvalósítása zökkenőmentesen sikerült, a résztvevők az egész nap során fegyelmezettek, jókedvűek voltak és az érkezés idejében, késő este már kellően fáradtak is! Köszönöm munkatársaimnak az egész napi, felelősségteljes munkáját, külön köszönöm Váradi Edit tanítónő, Köves Eszter iskolatitkár szervezőmunkáját, Köves Mihály polgármester közreműködését, valamint a résztvevő szülők segítségét. A munkánk gyümölcsének tekintem, amikor egy szülő e képpen nyilatkozott késő este a buszról leszállva: egy igazi közösségi élmény részesei lehettünk, köszönjük a lehetőséget, számunkra és gyermekeink számára ez egy felejthetetlen nap volt!

A résztvevők számára ingyenes volt a program, köszönhetően a Magyar Kormány, Doboz Nagyközség Önkormányzata, a Dobozi Iskoláért Egyesület és a Diákönkormányzat anyagi támogatásának.